Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
257 inlägg.
minglee chen skrev den 2019-03-13:
Jag tycker att denna körskola är underbar, bra lärare och bra hjälp både med körning och teori. Bästa körskolan och bästa Nikolas körlärare!!!!!!!!!:)
Alva Spennare skrev den 2019-03-12:
Tack så mycket för vägledning ända fram till körkortet Helen! Jag kan säga att det har varit värt varenda krona och utan dig skulle jag inte ha klarat av körprovet och teoriprovet på första försöket. Dessutom rekommenderar jag starkt Edsbergs trafikskola generellt då de kan uppkörningsområdet.
Helena skrev den 2019-03-08:
Edsbergs trafikskola är det rätta valet när det kommer till körlektioner. Utan Jonas hade det aldrig gått! med tålamod från hans sida och humor under lektionerna har det blivit kul att köra! tack även till Sandra i receptionen för all hjälp med att få det hela att gå ihop:)
Shabai He skrev den 2019-02-19:
Fick godkänd på uppkörning i Sollentuna idag och godkänd på teoriprovet i januari. Jätte bra känsla är det! Tack för så mycket hjälp jag har fått från olika körlärare. Körläraren Fred Habtom är på föräldrar ledig just nu och han hjälpte mig mycket med grunden i början med hand över hand och speglarutionen och krypkörning. Helen är en jätte professionell lärare och hon har lärt mig mycket trafikregler och mycket feedback och rekommendation. Till sist Nabil har visat mig jag skulle planera körning mycket tidigare och jag har lyssnat och övat mer efter. Tre körlärare har jag fått och alla är fantastiska, en mycket seriös körskola och jag kommer att rekommendera mina kompisar den här körskolan.
Agnes Francke skrev den 2019-02-11:
Fick godkänd första gången på båda proven. Ett extra tack till Jonas som hjälpte mig. Men överlag en jättebra körskola rekommenderar starkt!
Yanakon Prasong skrev den 2019-02-05:
Fick godkänd båda kunskap/uppkörning med första försök.
mycket bra skolan lätt o förstår även jag är dåligt på svenska
jätte trevligt o snäll
Nina Lindroos skrev den 2019-01-21:
En helt fantastiskt körskola. Helen och Jonas är väldigt hjälpsamma och duktiga körlärare. Kan gott rekommendera alla att köra med Edsbergs trafikskola. STORT TACK HELEN OCH JONAS!!Ni är superhärliga!
Amir Seuwani skrev den 2019-01-15:
Jättebra skola! Mycket duktiga lärare när det gäller kunskap men främst inom pedagogiken.
Malek Kantar skrev den 2019-01-07:
Mycket duktiga och trevliga trafiklärare med många års erfarenhet, dessutom väldigt trevlig receptionist. Jag hade Helen och Nikolaos som gav tydlig kritik och såg till att man inte upprepar misstagen.

Kan lätt rekommendera denna trafikskola!

Tack till alla på trafikskolan!
Isabell Wastesson skrev den 2018-12-28:
En fantastiskt körskola. Jonas är en väldigt hjälpsam och duktig körlärare. Det har varit en lärorik och härlig tid. TACK Jonas och alla på trafikskolan!!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna