Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
373 inlägg.
Pone skrev den 2020-09-25:
All personal är mycket trevliga och fixar allt toppen!
Mycket pedagogiska och givande lektioner. Rekommenderar körskolan starkt!!
viking skrev den 2020-09-22:
Jag hade Jonas han var väldigt bra och pedagogisk och han gav mig tops och trix vilket underlättade både teori och uppkörning
Eva Karlsson skrev den 2020-09-18:
Trodde aldrig att jag skulle fixa körkortet, men tack vare enormt tålamod och fantastisk pedagogik (tack Jonas och ni andra på trafikskolan!) så löste det sig. Rekommenderar starkt! Tack 🙂
Martin Saarsoo skrev den 2020-09-18:
Jag vill börja med att tacka Jonas och alla annan personal som stöttat mig i denna resa. En resa som inte varit enkel men jag har alltid känt mig trygg i era händer. Tack för Hjälpen.
Stenaphine Björklund skrev den 2020-09-11:
Otrolig nöjd och tacksam för all hjälp jag har fått från trafikskolan. Finns ingen med mer engagemang än Jonas. tack för ditt tålamod och uppmuntringar. Är oerhört lycklig. Tack för allt.
yosief skrev den 2020-09-09:
stort tacka alla lärarna.jag är supernöjd Edsbergs trafik skola ock roligt.
Tindra Enderberg skrev den 2020-09-07:
Riktigt nöjd med Sammi och edsbergs trafikskola! Alla på trafikskolan är hjälpsamma och kunniga. Jag rekommenderar verkligen denna trafikskola till alla! Stort tack till Sammi, riktigt bra och rolig trafiklärare 🙂
Sofia skrev den 2020-09-04:
Supernöjd med Edsbergs trafikskola! Pedagogiska och lugna lärare som verkligen vill hjälpa en. Rekommenderar till alla!
Elsa skrev den 2020-09-03:
Jättenöjd med Edsbergs trafikskola! Jonas har varit en superbra lärare och är anledningen till att jag klarade proven på första försöket. Kommer att rekommendera skolan och Jonas till alla! Tack för allt, kram kram!
Wera skrev den 2020-09-02:
Jag är väldigt nöjd med Edsbergs trafikskola! Super bra och pedagogiska lärare som verkligen vill hjälpa dig att klara körprovet. De är trevliga och ger bra feedback så att du kan jobba på hemma om du vill det. Rekommenderar verkligen! Tack för allt!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna