Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
452 inlägg.
Erwin skrev den 2021-11-23
Ord tycks inte räcka till för att beskriva hur tacksam jag är för all lärdom samt stöd som Edsbergs Trafikskola som jag har fått för att kunna uppnå körkortet.
Alla som jobbar här, både handledare samt receptionist, är bland de trevligaste och omtänksammaste personerna som en trafikskola kan inneha.
En trafikskola som utan tvekan rekommenderas starkt för den som vill uppnå sitt körkort med det bästa stödet.
Oliver Magnusson skrev den 2021-11-15
Har kört med Edbergs trafikskola länge och har lärt mig mycket. Handledarna och receptionisten är alla trevliga och välkomnande. Efter många lektioner och mycket teori plugg tog jag till slut körkortet 🙂
Amanda skrev den 2021-11-10
Superbra trafikskola! Sandra super trevlig hjälper till med bokningar. Sammi jättebra lärare ger lagom svåra utmaningar, men så att man klarar av det!
Marcus skrev den 2021-11-08
Världens bästa trafikskola!!
Trafikläraren Jonas var inte bara en lärare han vart även en mentor. Man får jätte bra stöd och alla är super trevliga.
Wilma skrev den 2021-10-26
Med Edsbergs trafikskola får du ett extremt bra körkort!! Trafiklärarna är allihopa extremt bra och grymma på att lugna ner en!
Monica Berenji skrev den 2021-10-25
En fantastisk körskola med grymma lärare! Med Edsberg får du inte bara stöttning i din körförmåga, men även en massa pepp och råd för din mentala stryka!! Tack Edsberg, ni är bäst!
Natalie skrev den 2021-10-22
MEGAstort tack till Edsbergs trafikskola för all hjälp med körkortet!!!! Klarade både uppkörning och teori på första försök tack vare världens grymmaste Helen (och Jonas lite grann såklart)!!!! Nu kan jag både backa runt hörn och saxvända i sömnen. Rekommenderar till ALLA! 🙂
Alwin S skrev den 2021-10-19
Tack för allt! Bra pedagogiska lärare, skulle rekommendera starkt.
Mikael M skrev den 2021-10-18
Tack för bra körskola! Lyckades med både kunskaps prov och körprov på första försöken. Fick pedagogiska instruktioner uppskattad pepp för att ta mig genom intensiva veckor på intensiv kursen.
Linus L skrev den 2021-10-07
Väldigt nöjd med Jonas och Helen! Om ni känner er nere så kommer dagen bli bättre med de varse rövarhistorier och allmänt lugn och trevlig miljö och skönt snack.

Får ack glömma det jobb som Sandra gör bakom disken. De som hon inte vet vet ingen.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna