Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
373 inlägg.
Julia skrev den 2021-01-29:
Måste bara ge ett stort tack till Jonas hjälpt mig hela vägen till körkortet! Men även Sandra som vart till stor hjälp att hitta körlektioner! Och nu står jag här med ett körkort rikare. Tack så otroligt mycket, hade aldrig klarat det utan er!
Johan Alm skrev den 2021-01-28:
Stort tack för all hjälp och vägledning till mitt körkort!
Otroligt nöjd med precis allt!
Jaser Musameh skrev den 2021-01-25:
Helt fantastiska lärare, ni lärde mig körningen från grund dessutom trafikreglerna. Ni var dessutom lugna med hur många misstag jag än gjorde under våra lektioner, tack för lektionerna och tack för eran tid! Rekommenderar verkligen edsbergs trafikskola.

Med vänliga hälsningar
Jaser
Rickard skrev den 2021-01-19:
Från första kontakten har Edsbergs trafikskola varit helt toppen. Sandra fixar och hjälper med allt och är superpositiv. Jag tog mina körlektioner med Sammi och har bara bra ord att säga om honom. Han är lugn och metodisk och alltid med bra tips och feedback. Rekommenderar helhjärtat Edsbergs trafikskola. Tack till er alla för allting!
Philippa skrev den 2021-01-13:
I början av min körkortsresa gick jag till en annan trafikskola som låg närmare mig i avstånd, men den trafikskolan var inte bra och personalen var otrevliga. Därför bestämde jag mig för att åka till Edsbergs trafikskola och se om man kunde bli elev där istället. Direkt när jag kom in genom dörren fick jag en så positiv och härlig känsla av att det här känns helt rätt. Jag blev mottagen på ett så trevligt och välkommande sätt och jag blev så otroligt taggad på att övningsköra här. När det var dags för min första körlektion med Helen, som för övrigt är världens bästa och snällaste körlärare, var jag så glad och exalterad. Varje gång jag kliver in genom dörren till Edsbergs trafikskola möts jag av ett trevligt välkommande och den här trafikskolan är helt magisk. Körlektioner med Helen går så fort för det är så roligt och trevligt att ha henne som körlärare och få äran att köra hennes helt fantastiska bil. Hon peppar och ger extremt bra tips. Jag kommer att sakna hela trafikskolan nu när jag äntligen tog mitt körkort med Sandra i receptionen och Helen som körlärare. Om man gör fel här så är det ingen som suckar, som det gjorde på den andra trafikskolan jag körde på. Jag har fått så grym erfarenhet av att vara i trafiken och är inte längre rädd för att köra bil som jag var förr. Tack till världens bästa Helen, Jonas som lärde mig att man kan prata med någon och samtidigt köra, Nabil som jag mötte första gången, Sandra som har peppad och varit så välkomnande, flexibel och underbar. Den här trafikskolan är verkligen 10/10. Rekommenderar den här körskolan till 200% om inte mer. Speciellt med Helen som körlärare så känner man sig nu trygg och säker på vägarna, kommer sakna att få åka till er!!
Johan skrev den 2021-01-13:
Tog körkort genom att kombinera privat körande med körlektioner med Helene och Jonas som gav mig klockren feedback!
Amina skrev den 2021-01-08:
Jag tog mina tre sista körlektioner innan uppkörning på Edsbergs Trafikskola eftersom jag skulle köra upp i Sollentuna och ville bekanta mig med området. Tur att jag gjorde det! Tre välinvesterade lektioner med Nabil gav mig verkligen en total genomgång och alla de verktyg jag behövde för att klara uppkörningen –vilket jag gjorde på första försöket, den 21 december.
Över lag var helhetsupplevelsen med Edsbergs Trafikskola mycket bättre än med den skola jag körde innan. Sandra i receptionen var supergullig och tillmötesgående, stämningen i bilen under lektionerna var stöttande och uppmuntrande. Inga suckar om man gjorde klantiga fel – vilket jag upplevt på andra skolor. Jag fick handfasta tips och rätt typ av tips, vilket uppenbarligen funkade toppen för mig. Allt som allt rekommenderar jag verkligen Edsbergs Trafikskola!
Emma Weister skrev den 2020-12-28:
Tog körkortet idag. Tack till Jonas för all hjälp, hade inte klarat det utan din hjälp. Fantastisk körskola och otroligt trevliga personer.
Nina Lupin skrev den 2020-12-28:
Stort tack Jonas för all hjälp och stöd! Idag tog jag körkortet på första försöket och detta skulle inte gått utan dig. Sjukt nöjd med edsbergs trafikskola, och skulle rekommendera skolan till vem som helst som är på väg mot körkortet. Tack!
Anja Engardt skrev den 2020-12-03:
Jag tog mitt körkort idag, på första försöket! Tack Jonas för all hjälp.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna