Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Rekommendationer

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
171 inlägg.
Niklas Wicklund skrev den 2018-06-15:
Klarade allt på första försöket!! Tack så himla mycket till Jonas som hjälpte mig hela vägen!! Roliga och bra lektioner varje gång!
Evelina Wallin skrev den 2018-06-13:
Tusen TACK till Jonas som var anledningen till att jag klarade båda proven på första försöket. Tack för all kunskap & alla härliga lektioner fulla med skratt! Underbar trafikskola & väldigt trevlig personal 🙂 Rekomenderar alla att välja denna körskola!!
Johan Brandt skrev den 2018-06-12:
Tack edsbergs trafikskola för hjälpen med körkortet, Fred har varigt väldigt pedagogisk och rolig att köra med. Välj edsbergs trafikskola!!!
Mirdza Laurate skrev den 2018-06-12:
BÄSTA SKOLAN!! Kan verkligen rekommendera denna skola och sp Jonas som körskollärare. Han är så himla proffsig och grym på alla sätt. Skolan i en helhet är BÄST, riktigt grym och skön personal.
Birgitta Aller skrev den 2018-06-11:
Tack Edsbergs trafikskola, vilken fantastisk personal och vilka fantastiska körskolelärare. Ni är bäst Fred och Helen. Sandra alltid snäll och hjälpsam i receptionen. Nabil, vilken handledarutbildning och riskettan. Jag klarade allt på första försöket, jag rekommenderar Edsbergs trafiskola varmt. Kommer att sakna er!
Lucy skrev den 2018-06-04:
EN HELT FANTASTISK TRAFIKSKOLA! Så välkomnande, kunniga, pedagogiska och vänliga. Sandra i receptionen har varit till stor hjälp när man själv inte har koll på vardagen och FRED!! Vilken körskolelärare! Rekomenderar starkt! 5 av 5 stjärnor helt klart. Om ni vill ha körkort snabbt och enkelt då är Edsbergs körskola det rätta valet, det kan jag lova!
Madeleine M skrev den 2018-06-03:
Tack, Edsbergs trafikskola men framförallt till Helen som jag kört med och som har trott på mig och pushat mig hela vägen till körkortet.
En otroligt bra trafiklärare som jag klickade med väldigt bra och som jag även hade väldigt roligt med under lektionerna.

Har även kört med Fredd, även han är väldigt bra.
Tror faktiskt alla är väldigt bra på denna skola.

Seriösa, pedagogiska och trevligt bemötande.

Tack!
Alice Linusson skrev den 2018-05-30:
Tack Edsbergs trafikskola men framförallt stort tack till Jonas som lärt mig allt jag behöver och för roliga och lärorika körlektioner!
Josefine skrev den 2018-05-29:
Tack Edsbergs trafikskola och speciellt Helen för hjälpen med körkortet! Proffiskt och pedagogiskt! Tack för att ni går den extra milen för att hjälpa

Josefine
Emmy skrev den 2018-05-28:
Tack Helen och Edsbergs trafikskola för allt ni har lärt mig! rekommenderar er starkt, proffsigt bemötande och super bra lärare! Tack så jättemycket för allt!! :))
Viktor Ranevall skrev den 2018-05-28:
Tack bästa trafikskola att ni har lärt mig att köra bil, speciellt Jonas. Ses på vägarna!!!!!!!
Aily Lam skrev den 2018-05-25:
Thanks Helen for all the tips and driving techniques to get my Swedish körkort! I have taken 10 hours intensive course, everything went well and I knew what I needed for the exam.
Good luck to all the other students and thanks again Helen! You are the best!!!
Niklas Nilsson skrev den 2018-05-22:
Tack världens bästa trafikskola för allt!!! Ni är super bra.. Ta väl hand om Helen hon är den bästa läraren!! Vi ses på vägarna 🙂
Emil Svedberg skrev den 2018-05-21:
5 av 5 i betyg! Jag har testat andra körskolor tidigare och denna är klart den bästa jag stött på. Proffsigt bemötande från både admin och lärare och jag klarade både teori och praktik på första försöket. Kör hårt 🙂
Santiago Perez skrev den 2018-05-15:
Rekommenderar starkt! Försök inte hitta nått billigare utan det här är kvalitet rakt igenom som är värt varenda krona! Jag körde intensivt 10 lektioner med Jonas, Han va super pedagogisk och ser direkt vad som behövs träna och vilka knep man kan använda sig av! 10/10!
Adam Eriksson skrev den 2018-05-07:
Mycket bra körskola. Kommer rekommendera er starkt.
Alina Gustavsson skrev den 2018-05-04:
Mycket bra körskola med världens bästa bemötande. Tog körkortet idag och vill ge Jonas en super shoutout för bästa körskolelärare!
Molly Ekström skrev den 2018-05-03:
Väldigt bra körskola där man får bra bemötande och som lär ut på ett pedagogiskt sätt. När det känns tungt så peppar dem en och ger tydliga övningar som man kan träna på till nästa gång.
Jag fick hjälp här men körde upp i Älvsbyn pga kortare väntetid till uppkörning.
Tack Jonas för hjälpen med tips och pepp.
Shadi skrev den 2018-05-03:
Tog mitt körkort idag. Otroligt duktig personal. Jag är så tacksam och rekommenderar varmt denna körskola.
Oscar Månkell skrev den 2018-04-27:
Tack edsbergstrafikskola för hjälpen med mitt körkort!