Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
370 inlägg.
Hugo skrev den 2021-03-29:
Jag är väldigt nöjd med Edsbergs Trafikskola.
Rutinerade körlärare och ett bra bemötande i kundtjänst. Kan rekomendera starkt.
Karin N skrev den 2021-03-22:
Tusen tack till Helen för all hjälp till körkortet. Det blev inte alltid som tänkt men det räckte hela vägen. Kram
Filippa Wallsten skrev den 2021-03-18:
Skolan är väldigt bra, körningen med Jonas är extremt rolig och givande. Hade tagit mycket längre tid att få körkortet utan Edsbergs trafikskola.
Magnus L skrev den 2021-03-15:
Stort tack Helen för all hjälp hela vägen till Körkort!
Lousie skrev den 2021-03-11:
Väldigt bra körlärare. Klarade uppkörningen på första försöket. Utan dom hade jag inte lärt mig allt detta. Tusen tack!!!
Simon Andersson skrev den 2021-03-10:
Jag tycker min tid på edsbergstrafikskola varit bra, tycker att Jonas har varit väldigt underhållande och lärorik att åka med. Sandra i receptionen har varit jättetrevlig och duktig på att vara på, att få saker gjort. Det enda jag skulle kunna säga är att en förbättring skulle kunna vara kommunikationen mellan körskola, elev och föräldrar. Har vid tillfällen upplevs otydlig.
Viktor skrev den 2021-03-09:
Tog några lektioner och fick med mig mycket kunskap! Klarade körprovet utan anmärkningar. Rekommenderar starkt denna körskolan!
Alexandra L skrev den 2021-03-08:
Tog några körlektioner här inför uppkörningen i Sollentuna vilket jag är riktigt glad över att jag gjorde. Dom har stenkoll på hur uppkörningarna går till så det kändes verkligen tryggt inför min uppkörning. Körde med både Jonas och Sammi och båda är riktigt duktiga lärare som gör körningen både rolig och lärorik. Rekommenderar verkligen Edsbergs trafikskola till er som ska köra upp i Sollentuna!
Nelly Eriksson skrev den 2021-02-18:
Super trevlig och hjälpsam receptionist. Är supernöjd med min körlärare Jonas! Rekommenderar verkligen Edsbergs trafikskola, en skola ALLA borde välja!
Ida Moström skrev den 2021-02-17:
Världens bästa trafikskola! Ända sedan första kontakt har det varit toppenservice, Sandra i receptionen är så hjälpsam och trevlig. Jag körde både med Jonas och Sammi och de båda är så otroligt engagerade, lugna och pedagogiska, kommer minnas de tips och trix som jag fick resten av livet. Har dessutom haft väldigt roligt samtidigt som jag har lärt mig otroligt mycket på körlektionerna, och den upplevelsen gjorde att jag kände mig lugn och självsäker under uppkörningen. Tusen tack, ni är bäst!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna