Skriv gärna i vår gästbok

Rekommendationer, Recensioner, Omdömmen

Rekommendationer

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Rekommendationer, Recensioner, Omdömmen edsbergs trafikskola sollentuna

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
123 inlägg.
Daniel Engström skrev den 2017-12-13:
Riktigt bra körskola, kan verkligen rekommendera denna trafikskola. speciellt tack till <
Linnea skrev den 2017-12-07:
Tack för all hjälp jag har fått! Hade aldrig klarat uppkörningen utan era råd!
Lia skrev den 2017-12-05:
Så oändligt tacksam för hjälpen med körkortet! Fred är utan tvekan en av de bättre pedagogerna jag har haft. Rekommenderar starkt.
Tack tack tack!
Emma Hammarlund skrev den 2017-12-04:
Äntligen körkort! Supernöjd med allt! Jonas är en duktig lärare som känner av eleven och vad som funkar för den. Väldigt trevligt bemötande från alla! Rekommenderar starkt att välja Edsbergs trafikskola. De känner området kring trafikverket i Sollentuna bra och ger konkreta tips på vanligt förekommande situationer i trafiken i stort och på körprov. Klarade kunskapsprov och körprov på första försöket. Tack för allt!
Elli Kassiry Nordlöf skrev den 2017-11-30:
Där satt den!
Vill tacka er alla på Edsbergs trafikskola för vänligt och professionellt bemötande från start till slut. Ni har varit väldigt hjälpsamma och smidiga att ha att göra med och jag kommer varmt rekommendera er till vänner och bekanta. STORT TACK till Fred för alla tips på vägen! "Räcker farten"
Rolle skrev den 2017-11-21:
Klarade kortet idag! Bara efter några månader. Ni är väldigt bra på att få en att förstå vad som är viktigt. Tack för all hjälp!
Ellinor skrev den 2017-11-15:
NI ÄR BÄST!
Alltid så nervös innan körning men känns så bra så fort man kommer hit för alla är så trevliga och roliga!
Alva Cedermark skrev den 2017-11-14:
Världens bästa körskola! Inga problem på uppkörningen alls, Jonas hade lärt ut så bra.
Tack för allt! Nu ser ni mig nog inte här på ett tag.
Nathalie Appelgren skrev den 2017-11-14:
Äntligen, vill tacka alla på Edsbergs trafikskola för all hjälp och stöd till körkortet. Rekommenderar stark körskolan för dig som också vill få friheten med körkortet!
Fredrik skrev den 2017-11-13:
Väldigt nöjd med mitt val av trafikskola.
Jonna Stenalm skrev den 2017-11-06:
Vill tacka världens bästa Fred för all hjälp och alla bra tips! Alla på skolan är verkligen jättetrevliga och hjälpsamma! Tack så mycket ännu en gång! 😀
Linnea Glassel skrev den 2017-11-03:
Vilken resa! Tack för konstant bra bemötande från all personal, enormt utvecklande lektioner och Jonas som alltid peppat när jag tvekat på mig själv. Kunde inte varit mer nöjd med en trafikskola!
Ebba Wiking skrev den 2017-10-25:
Tack så jättemycket för all hjälp, hade aldrig kunnat ta körkort utan Edsbergs trafikskola! Lärorika lektioner och superbra lärare!!
Lisa Larsson skrev den 2017-10-02:
Jag hade aldrig kunnat tagit körkortet utan Jonas och resten av trafikskolans hjälp. En proffsig skola där de planerar dina lektioner så att du är redo när det är dags för uppkörning. Roliga lektioner där man absolut inte behöver vara rädd för att göra fel. Jag är mycket nöjd med att jag valde edsbergs trafikskola!
Andreas Vahlgren skrev den 2017-10-02:
Jag vill Tacka Jonas Stridh för all hjälp med körkortet och körning. Jag vill även tacka övrig personal med all utbildning. Jättebra skola och bra personal. Med vänlig hälsning Andreas Gotland Vahlgren
Ebba Tumola skrev den 2017-10-02:
Jätte bra upplägg på körningen och mycket hjälpsamma. Bra med att ge läxor att träna på att köra bil hemma.
Philip Bäck skrev den 2017-09-28:
Super skola!! Fint bemötande och alltid roliga skämt med en glimt i ögat men fortfarande väldigt pedagogiskt. Tack för hjälpen till körkortet!
Valle skrev den 2017-09-22:
Mycket bra trafikskola som tar hand om eleverna. Från första inskrivningsdagen tar receptionisten Sandra väl hand om dig. Sedan får man träffa Nicolas, som efter så många fel jag gjort inte tappat tålamodet och framförallt tron att jag kommer ta körkortet.
10 av 10 i betyg 😉
San-San Ma skrev den 2017-09-18:
Jättebra trafikskola! Hade Fred som lärare och han la ut några extra minutrar varje gång för att öva in alla moment ordentligt.

Fred gav bra tips för uppkörning och lät mig öva mycket självständigt som om det vore uppkörning på riktigt. Väldigt bra!
Tobias Sköld skrev den 2017-09-14:
Fantistisk hjälp och glada människor. Fixade körkort pga Edsbergs Trafikskola, Tack så mycket, och för bra lektioner, Jonas.