Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
317 inlägg.
Alice sjöberg skrev den 2020-07-15:
jättebra körskola med erfarna lärare som vet vad de gör. stort tack till helene, sammi jonas och sandra:)
Simon Stenebo skrev den 2020-07-09:
jag hade Jonas, han var skitbra. På uppkörningen fick jag ökända "kugg-Pia". Hon var dock supersnäll och förtjänar inte sitt dåliga rykte. Annars mycket nöjd med trafikskolan, bilarna, lärarna, allting.
Tindra Kilic skrev den 2020-07-03:
Jag är supernöjd med allt! Jag hade Sammi som lärare som är mycket noggrann och pedagogisk, fick lära mig mycket av honom. Rekommenderar starkt!
Elin Viklund skrev den 2020-07-01:
Jag är jätte nöjd! alla är super trevliga här.
Rebecka Forssberg skrev den 2020-06-30:
Rekommenderar starkt. Hade Jonas som lärare och ingen annan klarar av dåligt temperament (mig då) i bilen lika bra som honom. Rolig, lugn, och pedagogiskt. TACK FÖR KÖRKORTET!!!!!

Kram Rebecka
Anna Grunditz skrev den 2020-06-29:
Jag är supernöjd! Jag hade mestadels Nikolas som lärare och han var väldigt bra men rekommenderar även att köra med olika lärare då alla kommenterar olika saker.
Thea Warner skrev den 2020-06-26:
Jag är jättenöjd med Edsbergs Trafikskola! Trafiklärarna är väldigt pedagogiska och bemötandet är alltid trevlig. En trafikskola som jag varmt rekommenderar!
Saron Ghebrihiwet skrev den 2020-06-22:
Så nöjd med mitt val av körskola! Alltid trevligt bemötande från alla. Min lärare Nikolas har varit väldigt pedagogisk och stöttande, rekommenderar starkt!
Lisa Könberg skrev den 2020-06-18:
Superbra körskola och lärare! Jag hade Jonas som lärare och han var jätte positiv och stöttande. Jag rekommenderar denna körskola starkt!
Joel Trast skrev den 2020-06-16:
Jätte trevlig trafikskola med bra lärare som ger bra feedback och hjälper dig hela vägen till körkortet. Jag rekommenderar körskolan starkt!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna