Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
250 inlägg.
Marcus Michelin skrev den 2019-08-13:
Ett ställe där intresset till fullo ligger i att få eleven att klara körprovet. Tryggt, smidigt med en superb hemsida med onlinebokning samt en väldigt trevlig Jonas.
Mimmi Rantanen skrev den 2019-08-06:
Körkort idag tisdag!! Tjohoo!! Tack Edsbergs Trafikskola för all hjälp, tjat och oändligt med tålamod! Guldvärt! Jag är så tacksam, tack Jonas!!!
Disa Ferm skrev den 2019-08-01:
Jag vill starkt rekommendera Edsbergs trafikskola och speciellt min duktiga handledare Jonas. Han har fått mig att gå från en slarvig körare med dålig uppsikt och svårigheter med att hålla hastighetsgränserna till en bra förare som klarade körkortet på första försöket. Vill också tacka Sandra som jobbar i receptionen för det fina bemötandet. Utan er hade den här resan varit såå mycket jobbigare. Tack för allt
oliver westberg skrev den 2019-07-30:
vill verkligen rekommendera denna trafikskola hjälper dig är lugna och sansade och verkligen bryr sig vill bara tack för all hjälp!
javier cuervo gonzalez skrev den 2019-07-22:
mycket rekommenderad trafikskola. De släpper inte iväg dig så länge du inte känns klar. Många fina minne tar jag med mig härifrån. Välj denna igen annan!
Lovisa Hällerfors skrev den 2019-07-18:
Edsbergs trafikskola har varit super bra och har hjälp mig så mycket på vägen. Jag hade Jonas som lärare och han var utmärkt. Han har varit ett grymt stöd och har aldrig trott nått annat än att jag skulle klara det, TACK!
Rebecca Stern skrev den 2019-07-08:
Klarade både teorin och uppkörning på första försöket tack vare grymt stöd och hjälp av Nabil och körskolan! Inte bara lärorika lektioner, utan även härliga! Tack så hemskt mycket!! Starkt rekommenderar!
/Rebecca
Erik Helgesson skrev den 2019-07-03:
Jag är riktigt glad att jag klarade av att ta körkortet på första försöket, hade inte kunnat göra det utan Jonas. Bättre lärare hade man inte kunnat önska sig. Stort tack till Sandra som har hjälpt till att organisera och boka allt. Hoppas att ni har det bra i fortsättningen. Stort tack!
Mathias Bonnarp skrev den 2019-06-14:
Jag är så glad att äntligen ha tagit mitt efterlängtade körkort, men det är med sorg i mitt hjärta att inse att jag inte kommer att sitta bredvid Jonas och Nabil något mer. Två bättre lärare och människor hade man inte kunnat önska sig. Behöver också säga tack till Sandra som fixade iordning allting. Tack ni tre och lycka till med de andra studenterna ni har.
Oskar skrev den 2019-06-14:
Vill rikta ett stort tack till Edsbergs trafikskola för en suverän utbildning, ett extra stort tack till Jonas (otroligt kompetent och pedagogisk lärare) samt Sandra för all hjälp.

Ni är grymma!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna