Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
297 inlägg.
Berenike Dunér skrev den 2020-05-25:
Bästa trafikskolan! Tror inte jag skulle ha klarat det utan er. Tack till Jonas som varit en tålmodig och uppmuntrande lärare 🙂 och tack till Sandra för all administrativ hjälp!
Katarina Merta skrev den 2020-05-20:
Riktigt grym Trafikskola, rekommenderar STARKT! Väldigt pedagogiska, lugna, alltid trevliga.
Tack så hemskt mycket för all kunskap jag fått, tack allihopa på Edsbergs Trafikskola.
Extremt STORT TACK till Sammi som orkat stått ut med mej i bilen, grym lärare! 😀
Camilla skrev den 2020-04-09:
Superbra trafikskola och helt otroliga lärare! Stort tack till Helen, Jonas och Sandra som hjälpte till med alla bokningar! 🙂
David Larssom skrev den 2020-03-16:
Jag känner att jag har lärt mig allt jag behöver veta om hur man ska tycka och tänka ute i trafiken och är väldigt glad för att få tillbringa min körkortsutbildning med Helen framförallt och alla andra medverkande.
Danira Honic skrev den 2020-02-28:
Jag kände extremt mycket press från vänner, familj och släkt då alla en efter en tog körkort och sedan var det jag kvar. En intensivkurs på två veckor och två härliga körskolelärare var allt jag behövde för att klara mig! Tack Sammi, Nikolas, Nabil och Sandra för ert stöd!
Tove Brunell skrev den 2020-02-20:
Jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna ta mitt körkort så här tidigt för 3 månader sedan. Körningen gick inge bra, och jag var väldigt osäker på min egna körning. Men tack vare er lyckades jag nu ta detta körkort och det är jag otroligt tacksam över. Tack Helen och alla andra för att ni hjälpte mig lyckas med mitt mål!!!
Sebastian Thore skrev den 2020-02-11:
Jag hade det väldigt svårt med körningen i början. Men med en engagerad lärare och effektiva lektioner så löste det sig till slut! Min tid med Edsbergs Trafikskola har varit fantastisk!
Dennis von Bargen skrev den 2020-02-07:
Efter flera år med övningskörningar och andra trafikskolor jag tipsad om en trafikskola av en god vän. Han sa att han skulle ha kört Edsberg från första början och jag kan inget annat än att hålla med! Tog en intensivkurs med en fantastisk och pedagogisk lärare som hjälpte mig till körkortet! Jag är evigt tacksam och jag rekommenderar den här skolan sjukt mycket! Proffsiga och roliga att köra med! Tack så hemskt mycket, Edsberg!
Axel Le Merle skrev den 2020-02-07:
Hade fyra olika lärare. Alla jättepedagogiska med bra info och bättre bemötande. Jättenöjd. Tog körkort på först försöket.
Hampus Göransson skrev den 2020-01-29:
Jättebra personal! Stöttande och extremt bra på att förklara svåra moment som t.ex backa runt hörn och fickparkering. Tack så mycket Sammi,Nikolas,Nabil och Sandra,

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna