Skriv gärna i vår gästbok

Rekommendationer

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
110 inlägg.
Lisa Larsson skrev den 2017-10-02:
Jag hade aldrig kunnat tagit körkortet utan Jonas och resten av trafikskolans hjälp. En proffsig skola där de planerar dina lektioner så att du är redo när det är dags för uppkörning. Roliga lektioner där man absolut inte behöver vara rädd för att göra fel. Jag är mycket nöjd med att jag valde edsbergs trafikskola!
Andreas Vahlgren skrev den 2017-10-02:
Jag vill Tacka Jonas Stridh för all hjälp med körkortet och körning. Jag vill även tacka övrig personal med all utbildning. Jättebra skola och bra personal. Med vänlig hälsning Andreas Gotland Vahlgren
Ebba Tumola skrev den 2017-10-02:
Jätte bra upplägg på körningen och mycket hjälpsamma. Bra med att ge läxor att träna på att köra bil hemma.
Philip Bäck skrev den 2017-09-28:
Super skola!! Fint bemötande och alltid roliga skämt med en glimt i ögat men fortfarande väldigt pedagogiskt. Tack för hjälpen till körkortet!
Valle skrev den 2017-09-22:
Mycket bra trafikskola som tar hand om eleverna. Från första inskrivningsdagen tar receptionisten Sandra väl hand om dig. Sedan får man träffa Nicolas, som efter så många fel jag gjort inte tappat tålamodet och framförallt tron att jag kommer ta körkortet.
10 av 10 i betyg 😉
San-San Ma skrev den 2017-09-18:
Jättebra trafikskola! Hade Fred som lärare och han la ut några extra minutrar varje gång för att öva in alla moment ordentligt.

Fred gav bra tips för uppkörning och lät mig öva mycket självständigt som om det vore uppkörning på riktigt. Väldigt bra!
Tobias Sköld skrev den 2017-09-14:
Fantistisk hjälp och glada människor. Fixade körkort pga Edsbergs Trafikskola, Tack så mycket, och för bra lektioner, Jonas.
Sina Molavipour skrev den 2017-09-08:
I received the best help i needed, to improve and pass the driving exam. Teachers were very supportive and i STRONGLY recommend this school.
Camilla Elofsson skrev den 2017-09-07:
Bästa körskolan! Vill tacka för all hjälp, vill rikta en stort tack till Bästa Nabil, tack för allt tålamod Nabil, du är sååå bäst ! Ska du ta ditt körkort? Så ska du ta hjälp av detta gäng 😀
Vilma Grehn skrev den 2017-09-05:
BÄSTA KÖRSKOLAN!!!! Har gått på tre olika körskolor innan jag tog mitt körkort och Edsberg är ÖVERLÄGSET den bästa! Önska jag hamnade här från första början! Otroligt bra och pedagogiska lärare, härlig stämning och helt enkelt bäst! Tack så jättemycket!
Annika skrev den 2017-08-24:
Bästa körskolan! Rekommenderas varmt!
Gustaf Könberg skrev den 2017-08-24:
Det är roligt och man lär sig mycket nytt. En mycket bra körskola. Tack!
Nico Gregory skrev den 2017-08-23:
Jättebra väldigt personlig körskola 🙂 Hjälper en med allt dom kan och svarar på alla ens tusen frågor.
Natali skrev den 2017-08-15:
Tack alla på Edsbergs trafikskola. Ett Stort tack till Nabil för grym pedagogik. Du har varit så engagerad och hjälpsam hela vägen till körkortet. Tack för allt! Bästa trafikskolan! Rekommenderar starkt.
Marcus N skrev den 2017-08-14:
Tack för allt ni har lärt mig under den tiden som jag var här! Klarade uppkörningen på första försöket tack vare dig Fred!
Nicklas Karlsson skrev den 2017-08-04:
Lyckades med denna bedrift att ta körkort tack vare den utmärkta personalen och handledning hos Edsbergs trafikskola. Väldigt proffsigt och pedagogiskt. Tack än en gång!
Nicole skrev den 2017-08-03:
Superbra körskola!

Fått all hjälp jag behövt och ett fantastiskt bemötande, skulle rekommendera till alla.
Fanny skrev den 2017-07-31:
Stort tack för all hjälp till körkortet, ni har varit helt underbara 😀 Extra tack till Jonas för att du hjälpte mig att klara det!
Ida Englund skrev den 2017-07-24:
Jag kan varmt rekommendera Edsbergs Trafikskola i alla lägen. Helt underbar personal och detta är verkligen en trafikskola som inte drivs för egen vinning, alltid ärliga och vill alltid elevens bästa! Nu står jag här efter 2,5 veckas intensivkurs med mitt körkort! Tusen tack till Jonas för ditt tålamod och Sandra för din fantastiska service. Ni är underbara!!
Alice skrev den 2017-07-20:
Edsbergs trafikskola är såå bra! Har haft en bra erfarenhet och alla är välkomnande och trevliga när man kommer! Verkligen att rekommendera! 🙂

Följ oss på Facebook