fbpx

Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
551 inlägg.
Alexanna skrev den 2024-02-26
Otroligt duktiga körlärare. Har hunnit prova ett flertal körskolor i Sollentuna men Edsberg är verkligen att rekomendera. Stort tack för hjälpen!
Jonathan Dahlberg skrev den 2024-02-26
Fantastiska lärare. Dom bryr sig om eleverna, vill att du ska lyckas och hjälper dig på bästa sätt dem kan. Hela processen med körningen har gått fantastiskt på grund av dem och jag skulle definitivt rekommendera trafikskolan till andra!
Tyra skrev den 2024-02-19
Tack för allt! Otrolig trafikskola som är grym på att anpassa och förklara.
Lucas skrev den 2024-02-16
Tack för allting och den otroliga servicen och atmosfären, extra stort tack till Sammi och Jonas som är 100% skyldiga till det här körkortet! 10/10 och rekommenderar till alla.
Simone skrev den 2024-02-14
Tack Sammi och Jonas för en djupare förståelse för trafiken! Hade inte klarat det utan er! 🙂
Emma skrev den 2024-02-12
En fantastisk körskola, har utvecklas snabbt och mycket här! Otroliga handledare, Sammi, Jonas och Helen. Rekommenderar stort!
Ebba skrev den 2024-02-05
10/10 upplevelse! utvecklats något enormt som förare, stort tack både Sammi och Jonas som orkats handskas med mig under dom här veckorna!
Gustav skrev den 2024-01-17
Sjukt nöjd med hela upplevelsen här! Min utveckling från dagen jag började här har varit enorm. Tack för allt Helen du har inte bara hjälp mig klara proven utan också gjort mig till en säkrare förare. Tack Sami och Jonas för era inhopp och tips.
Emilia skrev den 2024-01-11
Lärt mig så mycket av er! Tack Jonas för alla lärorika och trevliga lektioner!
Fanny skrev den 2024-01-08
Helen är världens bästa! Otroligt pedagogisk och trevlig och har lärt mig så otroligt mycket. Jag har testat flera olika körskolor men gick tillbaka till Helen på Edsbergs trafikskola för jag fick så otroligt bra hjälp här. Jag har verkligen haft en så bra tid här och är så glad att jag körde upp just med den här trafikskolan och med Helen! Tack för den här tiden och tack för körkortet! 🙂

Följ oss på Facebook

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna

Call Now Button