Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
277 inlägg.
Philip skrev den 2019-12-03:
Hallå där! 🙂
Hade bokat en uppkörning i sollentuna i förväg.
Har kört privat tidigare, men valde att boka in 3 dubbelektioner med edsbergs trafikskola samma vecka som jag skulle köra upp. För att mest stämma av om det var något som jag kunde bättra på. Och visst fanns det grejer.
Jonas som jag hade som lärare hos er såg direkt vad jag behövde träna på och "putsade" till min körning helt och hållet.
Jag klarade uppkörningen
Jag känner att ni som trafikskola verkligen ville till 100% att jag skulle klara det, ni är otroligt duktiga på att förklara och visa utföranden.
Ända tråkiga är att vi inte kommer ses under samma omständigheter. Men hoppas på att kunna skjutsa ut mina vänner till er när det blir deras tur 😀😀😀 måste lägga till att det kändes som att jag hade känt jonas sen länge bara efter 5 minuter kände jag mig lugn och bekväm
Återigen STORT TACK! 🙋‍♂️🚗
Leo Diaz Sanchez skrev den 2019-11-20:
Jag har körde med Edsbergs Trafikskola i lite mer än ett halvår och jag är mer än nöjd. Alla anställda på trafikskolan är trevliga och gör sitt bästa för att hjälpa dig lyckas med körningen. Jag tog 10 dubbellektioner och det räckte väl. Rekommenderar skolan starkt och önskar framtida elever lycka till.
Tanja skrev den 2019-11-19:
Körde 3 lektioner med tre olika topp lärare. Det gick jätte bra och jag fick en massa bra tips inför provet. Tackar jätte mycket.
Ludde skrev den 2019-11-18:
Körde intensivkursen på två veckor med Jonas och kunde inte rekommendera det mer. Jonas var en magisk pedagog och lärare, som verkligen gör sitt yttersta i alla lägen för att jag som elev ska lära mig så mycket som möjligt och hitta självförtroende och rytm i min bilkörning. Kunde inte bett om en bättre lärare och skola och det finns absolut ingen chans att jag hade klarat av att ta körkortet utan hans hjälp. Tusen tack Jonas och alla ni andra grymma på Edsbergs Trafikskola för allt stöd under de här tuffa men roliga veckorna!
Paulson Angelo Vijay skrev den 2019-11-07:
I had an opportunity for just two lessons with edsbergs trafikskola before my actual driving test. It was of great value to fine tune my driving skills. To be honest, I got very confident of driving in roundabouts after the session with Helen M. Her sound knowledge on echo driving and her inputs on this topic where very valuable for me to demonstrate it during my drive test.

And final Jonas, he made me believe that I was under estimating my driving capabilities and i can drive better. It worked out very well for me.

Overall, it was a confidence booster that i needed before my actual driving test. The systematic teaching helped me to crack the test in first attempt. I recommend this school very strongly.
Klara skrev den 2019-11-04:
Ett stort tack till Helen som har hjälpt mig på vägen till körkortet! En lugn lärare som går igenom steg för steg och uppmuntrar till en bättre körning. Jag rekommenderar henne starkt.
Sandra, receptionisten, har vart otroligt hjälpsam då hon, när det börjat närma sig uppkörning, ringt mig vid lediga tider och försökt boka in mig på så många pass som möjligt.
I det stora hela har upplägget fungerat bra så jag skulle rekommendera denna trafikskola till en vän.
Ella Ringbom skrev den 2019-10-31:
Jag har haft en jättebra upplevelse med Edbergs trafikskola. Jonas (lärare manuell) har hjälp mig med körningen och det har gått jättebra. Jag/vi har fått kämpa men gjort det på ett sätt som passar mig och utvecklats under tiden. Jag har också fått hjälp av andra i personalen som hjälp att stötta mig och Sandra som gjort så jag har koll på allting. Tack för all hjälp 🙂
Tyra skrev den 2019-10-29:
Ett stort varmt tack till Nikolas som varit den bästa läraren som gjorde att så att jag klarade min uppkörning på första försöket!

Tack till Sandra som varit hjälpsam i receptionen och som planerade min utbildning på ett mycket bra sätt!
Jessica Petersson skrev den 2019-10-25:
STORT tack Jonas för den bästa utbildningen jag kunnat få, oerhört pedagogisk, omtänksam, grymt bemötande, många goa samtal och pratstunder.
Hade inte fixat det här utan dig!

Och tack Sandra för allt du roddat ihop i receptionen med lektioner, förarprov m.m.

Tack för allt!
Julia skrev den 2019-10-23:
Måste tacka alla körskolelärare för all hjälp jag fått! alla är så trevliga och gör allt för att vi elever ska klara uppkörningen så fort som möjligt!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna