Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
447 inlägg.
Elin J skrev den 2022-05-19
Stort tack till Sammi! Super nöjd att jag valde att ta körlektioner hos er. Alltid trevligt bemötande i receptionen och välplanerade lektioner med mycket fokus på vad jag själv ville jobba på. Bra tips och pepp hela tiden, mycket uppskattat! Kommer varmt rekommendera till andra! 🙂
Emma skrev den 2022-05-18
Idag klarade jag förarprovet !
är så innerligt tacksam till Edsbergskörskola, och speciellt Sammi.
Sammi har varigt en helt fantastisk lärare.
Jag är så glad och tacksam för den otroligt fina hjälpen jag fått, för att nå mitt mål. inga guldstjärnor i världen räcker.
Sist, Sammi kommer sakna våra samtal 😉
Samuel Gibson skrev den 2022-05-16
Jag övningskörde med Helén. Hon var tydlig och rak på sak så man var inte osäker på instruktionerna man blev tilldelad. Grymt kunnig på att förklara anledningar så att man får en djup förståelse.

Vill inte bara rekommendera Edsbergs Trafikskola utan också tacka så mycket!
Josephine A skrev den 2022-05-13
Jonas was great in prepping me for my test (which I passed). Highly recommend taking classes with Edsbergs Trafikskola.
nabill skrev den 2022-05-09
jag fick köra med sammy som är en utmärk handledare och nabil och sandra är väldigt trevliga och hjälpte till med risk 1 och med den ekonomiska biten samt med bokningar jag rekommenderar starkt edsbergs trafikskola
Paulina skrev den 2022-05-03
Tack så jättemycket! Toppenbra både Jonas och Sandra i receptionen! Bästa trafikskolan <3
Prajod Gatla skrev den 2022-05-03
Thanks for your assistance to clear driving test.
Sammi is very clear and strict about rules.

He has given excellent teaching to me.
Thanks for Everything.
Erik skrev den 2022-04-28
Fick godkänt på mig förar prov. Var väldigt osäker på mig själv men Helen var bestämd att jag skulle klara mig, "Inte försöka, du ska!". Försökte ta körkortet 5 år tillbaka utan en trafikskola och kan nu med 100% säkerhet rekommendera i alla fall Edsbergs Trafikskola!
Vilgot L skrev den 2022-04-20
Tog körkort idag och kan med gott samvete säga att Jonas nog är bästa läraren i Stockholm. Kan starkt rekommendera skolan till alla jag känner.
Sofia skrev den 2022-04-12
Fick mitt körkort i fredags , stort tack till sammi som gjorde att jag fick tillbaka självförtroendet efter att ha kuggat 3 uppkörningar. Stormtrivs redan ute på vägarna tack ännu en gång <3.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna