Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
265 inlägg.
Alice skrev den 2019-10-15:
Ett stort tack till Jonas som körlärare och till Sandra i receptionen! Pedagogiska lektioner och man får alltid ett härligt bemötande. Tack för allt!
Sebastian Klasmark skrev den 2019-10-11:
Underbar skola, hade Jonas som lärare och han var perfekt för mig. Hade aldrig fixat uppkörningen utan eran hjälp.
Josefin skrev den 2019-10-11:
Tack Helene för att du har puschat mig till att tro mer på mig själv och tillslut ta körkort!! Värt varenda krona, och kommer sakna att våra lektioner😁
Tindra Blomberg skrev den 2019-10-11:
Jag rekommenderar verkligen denna körskola. Underbara lärare, hjälpsamma och snälla. Underbara Sandra i receptionen, och kunde inte önska mig en bättre trafiklärare än Jonas. Tack Jonas och edsbergstrafikskola för allt!!!
Carl Magnusson skrev den 2019-10-11:
Underbar service, fantastiska trafiklärare och en härlig atmosfär.
Hanna skrev den 2019-10-09:
Vill ni ta körkortet då rekommenderar jag denna trafikskola starkt!!! Ödmjuka lärare och hjälpsam receptionist. Tack för allt bästa Edsbergs trafikskola och ett stort tack till Sammi&Nicholas.
Matilda Källberg skrev den 2019-10-04:
Tack så mycket! Uppskattar verkligen allt ni har gjort. Man får alltid ett varmt välkomnande av Sandra. Hade Jonas som instruktör. Det bästa med honom är att aldrig direkt sa vad jag gjorde fel på ett negativt sätt utan berätta och lät mig göra det igen och hade alltid en trevlig stämning. Tack igen!
Gustav skrev den 2019-10-04:
Personalen och lärarna ger dig ett varmt välkomnande samt så om man följer läraren och skolans instruktioner så kommer du att klara dig. Kom ihåg att lärarna är där för att hjälpa dig så ta till kritiken du får istället för att prata tillbaka.
Rekommenderar Edsbergs Trafikskola starkt
Elias Berhane skrev den 2019-09-19:
Bästa Lärare Nikolas
elias Berhane skrev den 2019-09-19:
det har varit underbart att få köra med er. har hjälpt mig mycket på så kort tid och fått körkortet tack vare för duktiga och sköna lärare.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna