Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
188 inlägg.
Alice skrev den 2018-09-12:
Rekommenderar VERKLIGEN edsbergs trafikskola och framförallt Jonas, han har anpassat utbildningen till det som passat mig vilket gjorde att jag klarade det på första försöket!Ni är bäst!
Mira skrev den 2018-09-07:
Efter en superbra intensivkurs med Helen har jag nu klarat körkortet! Det har funkat grymt bra, bättre förberedelse får man inte.
Tack Helen och Edsbergs trafikskola, Rekommenderas!
Elias Laukström skrev den 2018-09-04:
Superbra trafikskola! Stor eloge till Fred för sympatisk och lärorik utbildning! Grymt bra planerat av Sandra med körlektioner, uppkörning osv. Väldigt trevliga och förstående människor!
Lovisa skrev den 2018-08-27:
Tack vare Helen klarade jag körkortet på två veckor. Jag rekomenderar Edsbergs trafikskola och Helen varmt!
Stefan skrev den 2018-08-24:
Jättebra samspel mellan mig och Jonas. Han lär ut metodiskt och noggrant. Och han fick mig känna mig trygg på lektionerna och trodde på mig att jag skulle klara uppkörningen. Vilket jag gjorde!
Nathalie skrev den 2018-08-21:
Idag så har jag tagit körkort! Jag hade Jonas som lärare här på edsbergs trafikskola och jag kunde verkligen inte fått en bättre lärare. Han har lärt mig hur mycket som helst och de är hans förtjänst att jag nu har körkort! Han va lugn och förklarade på ett sätt som jag förstod och tack vare det så kan jag nu köra bil!
Jag vill även säga tack till Sandra som även hon varit till stor hjälp, hon har hjälp till att boka uppkörningen och teorin och hon utgör en stor del av trafikskolan.
Tack för mig, ni är bäst!
Bigard Abasi skrev den 2018-08-15:
En fantastisk trafikskola som guidar och stöttar en i allt. Dem vägleder en på ett sätt som gör att man känner sig trygg i alla situationer. Dem är bäst.
Filip Nyström skrev den 2018-08-14:
Mycket nöjd! Nicholas var grym och jag fick extrahjälp med att boka uppkörning och lektioner när jag egentligen var lite sent ute. Det fanns inget oklart inför uppkörningen och jag kände mig säker.
Benjamin skrev den 2018-08-13:
Fixade körkortet på 16 dagar från den dagen jag började övningsköra med Fred! Bästa körskoleläraren out there. Om ni vill lära er köra bil med en lugn och metodisk lärare är Fred the guy!

Vill även tacka Sandra i receptionen för grym service & Nabil för väldigt bra risk utbildning & service!

Tack Edsberg Trafikskola ni äger!
Tom Nyman skrev den 2018-08-07:
Edbergs Trafikskolan är mycket bra trafikskola, Jag är mycket nöjda av val av skolan,Fred är grym bra lärare.
Tacka så mycket Sandra som har planerat allt för mig.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna