fbpx

Intensivkurs

Intensivkurs för bilkörkort i Stockholm varje vecka, året runt. Boka din utbildning redan idag!

Intensivkurs körkort stockholm

Vi kan uppkörningsområdet sedan 1980

Intensivkurs för körkort uppkörningsområdet

Drömmer du om att ta körkort men får det aldrig att bli av? Har du påbörjat din utbildning men inte nått slutmålet? Gör din körkortsutbildning intensivt på 1 till 3 veckor. Nu behöver du inte resa iväg för att gå din intensivutbildning. Kör här hemma i Stockholm och få med dig lokalkännedom på köpet.

 

En intensivutbildning är ett snabbt och enkelt sätt att ta körkort på.  En fördel med intensivutbildning är att du inte tappar körvana mellan körtillfällena i lika hög grad. Dessutom är det en tillfredskännande känsla att ha körkortet ”inom räckhåll”.

En intensivutbildning tar vanligtvis 1 – 3 veckor (eller 20 – 50 körlektioner) beroende på om du har förkunskaper.

 

Viktigt att notera är att intensivkurserna är flexibla och kan sträcka sig över fler veckor än den angivna tidsramen. Intensivkursen planeras enligt dina önskemål.

Intensivkurs för manuell och automat bil

1 veckas intensivkurs

Lämpligt för Dig som har goda kunskaper vad gäller bilmanövrering och vana av körning i trafik. Läs mer och se pris

2 veckors intensivkurs

Lämpligt för Dig som har goda kunskaper vad gäller bilmanövrering. Vana av körning i trafik krävs ej. Läs mer och se pris

3 veckors intensivkurs

Lämpligt för Dig som har vissa kunskaper vad gäller bilmanövrering.  Vana av körning i trafik krävs ej. Läs mer och se pris

Bokning av intensivutbildning

Efter en kontakt med dig så förbokar vi:
· Riskutbildning del 1 (alkohol & droger)
· Teoriprov
· Körprov

Vi planerar även dina körlektioner. Antalet körlektioner kan naturligtvis ändras efter dina behov. Ser vi att det går fortare framåt så reglerar vi det omgående. Lektioner som du inte utnyttjar återbetalas till dig efter utbildningen.

Boka din plats redan idag, hör av dig till oss så berättar vi mer!

”Jag är väldigt nöjd med min intensiv jag tog, dom har varit väldigt duktiga på att anpassa sig efter mina tidigare förmågor. Jag tycker att dom har även pedagogiskt förklarat processen till körkortet samt att dom har varit väldigt sammarbets villiga.

Jag är väldigt nöjd och tycker att Edsbergskörskola är en riktigt bra körskola!

Ett riktigt bra betyg på fem utav fem Volkswagen Golf!”

Frans Johansson

Elev

”Tack Edsbergs trafikskola, vilken fantastisk personal och vilka fantastiska körskolelärare. Ni är bäst Fred och Helen. Sandra alltid snäll och hjälpsam i receptionen. Nabil, vilken handledarutbildning och riskettan. Jag klarade allt på första försöket, jag rekommenderar Edsbergs trafiskola varmt. Kommer att sakna er!”
Birgitta Aller

Elev

Delbetalning

Delbetala ditt körkort räntefritt

Delbetalning

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna
Call Now Button