Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
373 inlägg.
Emeli Svensson skrev den 2020-12-03:
Jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna ta körkortet innan jag började på Edsbergs Trafikskola. Skolan har visat hög kvalité på utbildning, hade två helt fantastiska lärare - Sammi och Nabil som hjälpte mig på allra bästa sätt att komma i mål och att tro på mig själv. TUSEN tack till er för att ni hjälpt mig att uppnå en dröm, nu kan jag äntligen köra på riktigt!!! Också stort tack till Sandra som varit så tålmodig flexibel och serviceminded. Ni är bäst! 10/10
Philip skrev den 2020-11-20:
Jag tycker att jag har fått mycket feedback om hur jag kör. Vad jag behövt lägga mer fokus på och vad jag klarar av. Vilket är väldigt bra.
Divya Gadde skrev den 2020-11-17:
Learning here is taught with perfection, I compared with my friends from many traffic schools even after 10 double classes they are not so clear on what is taught by Helene in 4 classes

Nabil is one of the best buddy and cool guy we started with a misunderstanding and he supported me all the way.

I got my driving liscence in Uppsala after failing u fortunately in sollentuna.
All together it is a fantastic experience learning it in edsberg.
Hjalmar Sjöberg skrev den 2020-11-17:
Dunder trafikskola! Jonas har varit en enastående lärare. och jag har alltid kännt mig trygg och säker på väg till körkortet.
Björn von Schoultz skrev den 2020-11-06:
Lita på Sammi så får du körkort.
Freja skrev den 2020-11-04:
Riktigt nöjd med Edsbergs Trafikskola. Speciellt tack till Jonas som inte bara gjorde att jag fick körkortet utan också har gett mig erfarenheter jag kommer ha användning för resten av livet. Jag skulle rekommendera edsbergs trafikskola till ALLA! Körkortet har inte känns så jobbigt tack vare er. Lektionerna har till och med varit roliga att gå till!
Emelie Sylvén skrev den 2020-11-02:
Jag skulle varmt rekommendera Edsbergs trafikskola! Jag kände verkligen att jag fick all hjälp jag behövde. Från Jonas som lärde mig både hur man kör bil men också hur man ska tänka när det kanske inte går sådär jättebra till Sandra i receptionen som alltid var extremt hjälpsam med bokningar och mycket annat. Trafikskolan var en del av min vardag i fyra månader och nu känns det nästan lite bitterljuvt att inte behöva gå dit längre. Tack så jättemycket till er alla!
Ludvig Lindén skrev den 2020-11-02:
Rekommenderar starkt Edsbergs trafikskola! Sammi har hjälpt mig oerhört mycket med min körning hela vägen till mitt körkort. Tack så mycket för hjälpen!!
Linnéa Johansson skrev den 2020-11-02:
Jag klarade det!! Jag trodde aldrig att det skulle gå men efter att ha kört med inte bara Sammi, utan både Helene, Jonas och Nabil gjorde jag det. Jag skulle aldrig klarat det utan all er hjälp och jag är så sjukt tacksam för allt ni gjort. Jag rekomenderar Edsbergs trafik skola till alla eftersom det inte finns någon lika bra som dem!:)
Ed Estrella skrev den 2020-10-02:
After final passing the driving test, I must say that Edsberg Trafikskola helped me alot to achieve my goal. Sammi is very patient and I can say that he is perfect fit for me. His approach is cool and you will learn alot of driving techniques from him. Overall I can say that whole experience is great. 🙂

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna