Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
452 inlägg.
Andreas Winegård skrev den 2022-01-11
Väldigt bra, noggranna och trevliga lärare! Fick all hjälp jag behövde för att utveckla mig mer varje lektion. Jonas visade mig det jag missade och gav mig uppgifter att göra för att lära mig på bästa sätt.
Tack så mycket!!
Hannes Hellmér skrev den 2022-01-10
Jättebra körlärare, noggranna och trevliga. Skulle verkligen rekommendera till alla som ska ta körkort. Stort tack!
Johanna Berndtson skrev den 2022-01-05
Tusen tack för hjälpen med att fixa mitt körkort! Helén och Jonas har varit toppen och stöttat hela vägen. Kommer helt klart rekommendera Edsbergs Trafikskola till vänner och bekanta som planerar ta körkort. Återigen, tack tack tack!
Per Grunditz skrev den 2021-12-29
Tack för en trevlig tid. Jag är nöjd och tacksam med den hjälp jag fick av körlärarna. Den var behövlig för min utveckling som förare och den var väl förberedande inför uppkörningen
Joar Eineborg skrev den 2021-12-20
Tack Edsbergs Trafikskola och Helen för den här tiden!
Emma Cuevas skrev den 2021-12-15
Ett stort tack till alla er på Edsbergs trafikskola som hjälpt mig att äntligen ta körkort!

Ett extra stort tack till Jonas som har pushat mig och till Sandra som har råddat i schemat och gjort det möjligt för mig att kombinera jobb och körning.
David Wikström skrev den 2021-12-06
Väldigt bra körlärare på Edsbergstrafikskola. Pedagogiska, trevliga och erfarna! Allt jag behövde för att klara min uppkörning! Vilket jag gjorde sedan.

Jag körde lugnt på vägarna under uppkörningen. Det var minus 15 grader vilket gjorde att jag körde 5-7 km/h långsammare än hastighetsgränsen. Körde kl 09.00 på morgonen vilket var en bra tid då det var lugnt på motorvägen och vid stadskörningen. Använde endast koppling vid parkering och backa runt hörn. Vid en lugn kärning hade jag god tid till att ha uppsikt! Tack för lektionerna!
Moa Sandgren skrev den 2021-11-30
Jag har kört med Helén som har varit helt fantastisk. Jag känner att efter att ha kört med henne, har jag verkligen fått lära mig så mycket. Även alla på trafikskolan har ett sån härlig familjärt bemötande, något som verkligen har uppskattats. Tack så väldigt mycket för allt, hade verkligen inte kunnat klara detta utan er!
Linnéa Liderfors skrev den 2021-11-29
Jonas är så himla mysig och snäll och jag har lärt mig så så mycket! Har även kört med Helen och Sammi och alla är riktigt goa! Tack så mycket för allt, hade inte klarat detta utan er!!
Pontus Erikson skrev den 2021-11-23
Jag tackar så oerhört mycket för denna period med Edsbergs Trafikskola. En period som präglades av välvilliga lärare och en bra strukturerad planering vilket gjorde hemträning lite enklare. Jag kommer garanterat rekommendera Edsbergs Trafikskola till framtida körkortstagare.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna