Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
401 inlägg.
Klara S skrev den 2021-08-23
Allt gick lätt som en plätt tack vare körskolan med sina väldigt pedagogiska och vänliga lärare. Klarade uppkörningen på första försöket! TACK OCH BOCK!
Mathis Hansson skrev den 2021-08-18
Klarade körprovet på första försöket idag. Stort tack till Jonas och även Sammi som har varit grymma lärare. Rekommenderar verkligen de två och körskolan i allmänhet. Tack för allt!
Linnea Fennell skrev den 2021-08-11
Klarade uppkörningen på första försöket tack vare edsbergs trafikskola. Rekommenderar verkligen Sammi, super bra och pedagogisk lärare!

Tack för all hjälp!
Annika Larsell skrev den 2021-08-06
Jag har tagit körkort! Ett stort TACK till er alla här på trafikskolan! Ni har lärt mig att bli en säker, bra och lugn förare och har peppat mig genom hela vägen. Tack!
Matilda skrev den 2021-07-19
Tack allihopa för den här tiden och tipsen ni har gett mig. Klarade allt på första försöket tack vare er!
Josefin Jobs skrev den 2021-07-14
Världens bästa lärare! Rekommenderar honom till verkligen alla!!!! Tack för allt!!!!!
william lindell skrev den 2021-07-14
Edsbergs traffikskola är en bra skola då dom lär en allt och de är väldigt snälla. man känner sig säker och trygg när man kör med de och de visar verkligen att detv är okej att göra fel, eftersom man är här för att lära sig.
Alina skrev den 2021-07-08
Andra gången gillt tack vare bästa Jonas. Hade inte kunnat ha en bättre lärare, och som lärare själv vet jag. Nu slipper han mig och mitt hästprat! 😀
Jesper Engelmark skrev den 2021-07-06
Stort tack för tiden som elev hos er! Jag hade Jonas som trafiklärare och jag har bara gott att säga om honom. Supertrevlig och pedagogisk lärare som gjorde det enkelt för mig att klara min uppkörning. Kontakten i övrigt med trafikskolan har varit kanon. Handledarutbildningen och risk-1:an var det heller inga fel på. Rekommenderas!
Lucas skrev den 2021-07-02
Jag har övningskört här på edsbergs trafikskola och det har bara varit perfekt. Nu har jag körkort tack vare dom och jag skulle verkligen rekommendera edsbergs trafikskola, tack till Helen och hela trafikskolan.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna