Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
257 inlägg.
oliver westberg skrev den 2019-07-30:
vill verkligen rekommendera denna trafikskola hjälper dig är lugna och sansade och verkligen bryr sig vill bara tack för all hjälp!
javier cuervo gonzalez skrev den 2019-07-22:
mycket rekommenderad trafikskola. De släpper inte iväg dig så länge du inte känns klar. Många fina minne tar jag med mig härifrån. Välj denna igen annan!
Lovisa Hällerfors skrev den 2019-07-18:
Edsbergs trafikskola har varit super bra och har hjälp mig så mycket på vägen. Jag hade Jonas som lärare och han var utmärkt. Han har varit ett grymt stöd och har aldrig trott nått annat än att jag skulle klara det, TACK!
Rebecca Stern skrev den 2019-07-08:
Klarade både teorin och uppkörning på första försöket tack vare grymt stöd och hjälp av Nabil och körskolan! Inte bara lärorika lektioner, utan även härliga! Tack så hemskt mycket!! Starkt rekommenderar!
/Rebecca
Erik Helgesson skrev den 2019-07-03:
Jag är riktigt glad att jag klarade av att ta körkortet på första försöket, hade inte kunnat göra det utan Jonas. Bättre lärare hade man inte kunnat önska sig. Stort tack till Sandra som har hjälpt till att organisera och boka allt. Hoppas att ni har det bra i fortsättningen. Stort tack!
Mathias Bonnarp skrev den 2019-06-14:
Jag är så glad att äntligen ha tagit mitt efterlängtade körkort, men det är med sorg i mitt hjärta att inse att jag inte kommer att sitta bredvid Jonas och Nabil något mer. Två bättre lärare och människor hade man inte kunnat önska sig. Behöver också säga tack till Sandra som fixade iordning allting. Tack ni tre och lycka till med de andra studenterna ni har.
Oskar skrev den 2019-06-14:
Vill rikta ett stort tack till Edsbergs trafikskola för en suverän utbildning, ett extra stort tack till Jonas (otroligt kompetent och pedagogisk lärare) samt Sandra för all hjälp.

Ni är grymma!
Frida Hynninen skrev den 2019-06-10:
Gick på en annan trafikskola tidigare och var ej nöjd. Tackar mig själv idag att jag bytte till Edsbergs Trafikskola.
Jonas, tack som f*n!! Gryyym lärare!!!!
Sandra, tack till dig med, stöd och visdom.

KÄRLEK till Edsbergs Trafikskola.
Sibelle Nilson skrev den 2019-05-27:
Mycket bra trafikskola. Alla är trevliga och hjälpsamma, och ser till att du känner dig bekväm.
Mikael Engberg skrev den 2019-05-24:
Edsbergs trafikskola är den tredje trafikskolan jag har blivit undervisad av. Jag vill och kommer rekomenadera Edsberg till alla vänner och släktingar som i framtiden skall ta körkort. Bemötandet av personalen har varit utmärkt. Personalen kändes som en extra familj som endast ville mig väl och att nå körkortet. Jonas Stridh är stereotypen av en utmärkt körskollärare. Han är fantastisk på alla sätt.
Avslutningsvis vill jag bara tacka för all hjälp och det fantastiska bemötandet!

Simma lugnt!

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna