Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
333 inlägg.
Elisabeth Öberg skrev den 2020-09-01:
Väldigt lugna och trygga lärare. Kända att jag inte bara lärde mig för att klara proven, utan för att bli en ansvarsfull chaufför. Positiv attityd från lärarna och förtroendet de hade för mig ledde till att jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket!
Bianca Scuderi skrev den 2020-08-31:
Jag har kört med Jonas! Jag har lärt mig så himla mycket av Jonas. Han vet exakt hur man ska bli lugn och säker när man kör. Jag har fått världens bästa körlärare som har lärt mig allt jag kan för att få kortet! Jonas, du är superrolig, snäll och så duktig på det du gör!
Tack för allt!!
Kramar, Bianca
Lisa Carlen skrev den 2020-08-27:
Jag har kört med alla lärare och jag har lärt mig mycket av alla. De är trevliga lärare som ger bra feedback som man kan använda sig av när man tränar med sin handledare hemma.
Claire skrev den 2020-08-26:
Hej!
Jag hade min första uppkörning imorse och klarade den tack vare Jonas! Superbra och rolig lärare - men jävligt störig ibland (som det ska vara). Tack för allt Jonas!
Alexander Aktén skrev den 2020-08-14:
Jonas riktig kung, så sjukt pedagogisk och man klickar direkt sekunden man sätter sig i bilen. Rekommenderar starkt!
Lucas koch skrev den 2020-08-11:
Jätte bra körskola med bra erfarna lärare som vet vad de gör, Stort tack till Jonas
Alice sjöberg skrev den 2020-07-15:
jättebra körskola med erfarna lärare som vet vad de gör. stort tack till helene, sammi jonas och sandra:)
Simon Stenebo skrev den 2020-07-09:
jag hade Jonas, han var skitbra. På uppkörningen fick jag ökända "kugg-Pia". Hon var dock supersnäll och förtjänar inte sitt dåliga rykte. Annars mycket nöjd med trafikskolan, bilarna, lärarna, allting.
Tindra Kilic skrev den 2020-07-03:
Jag är supernöjd med allt! Jag hade Sammi som lärare som är mycket noggrann och pedagogisk, fick lära mig mycket av honom. Rekommenderar starkt!
Elin Viklund skrev den 2020-07-01:
Jag är jätte nöjd! alla är super trevliga här.

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna