Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
292 inlägg.
Julia Sjödin skrev den 2017-02-14:
14/2 fick jag körkortet!
Det har varit jättebra, och jag har lärt mig jättemycket. Tack så mycket för en fin utbildning.
Anna D. skrev den 2017-02-11:
Tack för en innehållsrik, givande och underhållande introduktionsutbildning! Nu ska det blir roligt att sätta igång. Självklart kommer vi boka lektioner hos er också!
Beht skrev den 2017-02-09:
Tack vare Edsbergskörskola så klarare jag båda på första försöket. Stort tack till Nikolas för hans tålamod och sätt att lära så gjorde han allt enkelt för mig, samt ett stort tack till Sandra som la upp planeringen. Stort tack !
Johan Sjödin skrev den 2017-02-08:
En väldigt trevlig körskola. Jag ångrar inte valet av körskola (och lärare). Jag kan gladligen rekommendera denna körskola för dess lärare och utbildning.
Joel holmberg skrev den 2017-01-19:
Det gick bra genom hela lektionerna, lärde mig först hemma lite för mycket så var tvungen att lära mig om lite här men det bara till det bättre, klarade uppkörningen idag 19/1, bara teorin kvar, riktigt underbart!
Fanny N skrev den 2017-01-17:
Bästa Fred! Och bästa trafikskolan! Allt ni lyckats lära mig under så kort tid, det trodde jag inte var möjligt. Tack för allt på vägen till körkortet!!
Anna Gross skrev den 2017-01-05:
Superstort tack till Fred, som under en enstaka dubbellektion gav mig jätteviktiga råd och mod att klara förarprovet nästa dag! Guld värt! Tack Fred!
Johannes Zetterblom skrev den 2017-01-05:
Stort tack för dessa två veckor som var det snabbaste veckorna någonsin. Tiden liksom flög förbi när Jonas instruerade en.
Stort tack även till Nabil som hjälpte mig på uppkörningen att sätta den där sista bilturen för kortet! Edsbergs Trafikskola rekomenderas starkt till alla själar som söker körkort.
Linnea skrev den 2016-12-29:
Jag kan verkligen rekommendera Edsbergs trafikskola och att köra med Jonas! Tack för all hjälp!
Julia Smedfors skrev den 2016-12-27:
Jag rekommenderar Fred!!! Det har varit så himla kul, och jag har lärt mig så himla mycket. Fred är den bästa körläraren och jag rekommenderar han till alla

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna