fbpx

Gästbok

Skriv gärna i vår gästbok

Gästbok

Kundupplevesler

Recensioner

På Edsbergs Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
579 inlägg.
Emma Timan skrev den 2017-04-10
Rekommenderar starkt denna trafikskola! jätte duktiga på att lära ut, extra stort tack till Kjell som då hjälpt mig uppnå mitt körkort! ni är bäst 🙂
Mirjana skrev den 2017-04-06
Bästa trafikskolan ! De är otroligt goda att lära elever snabbt och säkert ! Rekommenderar till alla ! Jag skaffade körkortet inom 25 dagar ! tack så hjärtligt!
Samira skrev den 2017-04-05
Jättehärlig personal och miljö. Ett stort tack till Fred som hjälpte mig att ta körkortet och Sandra som på ett tålmodigt sätt besvarade alla mina frågor och fixade körlektionerna.
Beatrice skrev den 2017-04-01
Har fått riktigt bra tips som jag har med mig även nu när jag tagit körkort! Kom in som nybörjare och gick ut två månader senare med kortet i handen!
Amanda I skrev den 2017-03-30
Jag kan varmt rekommendera Edsbergstrafikskola! Idag klarade jag min uppkörning. Stort tack till Nabil och Fredd som har varit så motiverande, pedagogiska och stödjande. Riktigt duktiga lärare, jag är så tacksam och nöjd med val av skola samt lärare. Och även till super trevliga och peppande receptionisten Sandra! 🙂
Iwona skrev den 2017-03-27
I would like to thank Edsbergstrafikskola and especially my teacher Nikolas for preparing me to the exams that I have passed. Thank you for exceptional warmth, envolvement and true mentorship :)!!!
Fia skrev den 2017-03-24
Idag tog jag äntligen mitt körkort 😀 Jag är så nöjd med allt och jag vill mest tacka min härliga körlärare Nikolas som är så pedagogisk, lugn och bra så man känner sig avslappnad 🙂 Och tack till Sandra som varit så hjälpsam att boka allt och peppa på en! Jag rekommenderar verkligen Edsbergs trafikskola!
Ellinor Forselius skrev den 2017-03-24
Allt har varit jätte bra här! Min körning har utvecklats mycket med hjälp av Jonas.
Astrid Karlsson skrev den 2017-03-23
Superbra omhändertagen och riktigt motiverande lärare! Superbra i allmänhet.
Vilma skrev den 2017-03-21
Tack så otroligt mycket till Edsbergs Trafikskola och Jonas som har hjälpt mig att äntligen få körkortet! Har lärt mig massor och kunde inte ha valt en bättre körskola!

Följ oss på Facebook

Adress

Edsbergs Trafikskola AB
Hovslagarevägen 37
192 54 Sollentuna