Elevcentralen Premium

En lärarledd utbildning med digitalt material

Plugga var och när som helst

Att få in en körkortsutbildning i allt annat som ska göras är inte alltid lätt. Därför är det viktigt att kunna utnyttja tiden på bästa sätt. Att då ha tillgång till utbildningen och dess material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt. Elevcentralen Premium kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till Internet.

Lära in på olika sätt

Kanske lär du dig bäst om du lyssnar när någon förklarar för dig, eller du kanske hellre läser själv. Oavsett vilket, finns det troligen ett sätt för dig i Elevcentralen Premium. Du kan alltid lyssna på den inlästa boken eller läsa den själv. Det mesta finns också filmatiserat så du kan luta dig tillbaka i soffan eller på bussen för att titta på filmen. Om du föredrar att utgå från ett problem och därifrån söka svar, kan du istället börja i en interaktiv övning. I övningen får du feedback oavsett om du svarar rätt eller fel och därmed lär du dig troligen under tiden du arbetar med övningen.

Läraren vägleder

Även om det är smidigt att själv kunna jobba med materialet, är det med hjälp av din professionella trafiklärare som din utbildning blir som bäst. I Elevcentralen Premium beskriver du bland annat för din lärare hur du bäst arbetar och när du vill ha ditt körkort. Utifrån denna vetskap kan läraren guida dig genom utbildningens teori och praktik på bästa sätt. Läraren ger dig en plan för hela din utbildning – vad ska göras när, och vad kommer det att kosta. Under hela din utbildning kan läraren följa dig och dina framsteg och ser snabbt om planen inte riktigt hålls, utan kräver revidering.

 I Elevcentralen Premium är teori och praktik nära sammankopplat. Detta innebär till exempel att läraren ska beskriva vad du behöver göra eller reflektera över inför nästa lektion. När du bokat lektionen i systemet kommer en uppmaning till dig om hur du ska förbereda dig. Efter lektionen beskriver läraren hur det gått och kan även förtydliga resonemanget med egna bilder eller bilder från den stora, centrala bilddatabasen från STR som alla premiumlärare har tillgång till. Läraren kan också bifoga precis hur du kört under en lektion, information som hämtas från data i bilen. Du kan då själv spela upp din körning för att analysera var du körde, hur fort du körde, hur du påverkade miljön m m

Elevcentralen Premium

Handledaren som stöd

Mycket av tiden för din körkortsutbildning gör du kanske utanför trafikskolan. En duktig privat handledare är ett bra komplement i din utbildning både för teori och praktik. Med handledaren kan du förbereda dig eller öva in ett moment så det sitter bättre. Det är till stor nytta att även din handledare finns med dig i Elevcentralen Premium. Handledaren får därför en egen inloggning och kan se allt material och följa din utveckling.

 
 

Spela och diskutera med andra

Lärare och handledare i all ära, men kanske är vissa problem bättre att diskutera med andra i samma situation. I Elevcentralen Premium kan du ställa frågor, diskutera och svara på frågor i forumet.

Att ha kul och samtidigt lära sig det som är viktigt, är ofta en lyckad kombination. I Elevcentralen Premium kan du utmana andra elever i hela Sverige i Körkortskampen. Fem frågor i taget, sen är det din kompis tur. Du väljer själv inom vilka områden du vill spela. När du närmar dig en färdig utbildning spelar ni kanske om alla frågor. Och det bästa av allt, frågorna är seriösa och är en bra förberedelse för att du ska klara kunskapsprovet på Trafikverket.

Ingår i alla Premiumpaket

 • Inskrivningsavgift
 • Körkortsboken online med ljudstöd
 • Filmer för varje teoriavsnitt
 • Intervjuer med trafiklärare för varje moment
 • Interaktiva övningar
 • Kunskapstester
 • Tidslinje där du kan följa din utveckling både teoretiskt och praktiskt Möjlighet att skapa en kostnadskalkyl
 • Möjlighet för din handledare att logga in och på så vis följa och hjälpa dig i din utbildnin
 • Online-tester obegränsat 
 • Körkortskampen – ett spel där du kan utmana dina vänner på körkortsteori
 • Ekonomisk översikt
 • Digitalt utbildningskort över din körning
 • Online-bokning av körlektioner

Priser för Premiumpaket

Premium 1

Premium 1

5 körlektioner

4.595:-

Delbetala från 191:-/mån

Premium 2

Premium 2

10 körlektioner

7.195:-

Delbetala från 300:-/mån

Premium 3

Premium 3

20 körlektioner

12.295:-

Delbetala från 512:-/mån

Premium 4

Premium 4

30 körlektioner

17.195:-

Delbetala från 716:-/mån

Pris för Elevcentralen Premium

2.495:-
1895:-

 

Köpvillkor:

 • Paketpriser gäller endast vid förskottsbetalning.
 • Förköpta paket gäller i 1 år från betalningstillfället.
 • Är du under 18 år måste målsman underteckna ett godkännande för att du ska kunna köpa tjänster av oss.
 • Alla priser är inklusive moms.
 • Vid avbokning eller ombokning av körlektion ska det ske senast kl 13.00 vardagen innan körtillfället. Vid sen avbokning debiteras fullt pris för den beställda körlektionen.

Återbetalningsvillkor:

 • Om du inte behövde hela ditt paket efter avklarad utbildning då återbetalas kvarstående körlektioner minus paketrabatten.
 • Om du inte nyttjar hela ditt paket och avbryter utbildningen då återbetalar vi kvarstående körlektioner minus paketrabatten och minus 10% i administrativa kostnader.

Ta körkort nu, betala sen!

– Upp till 24 månader räntefri delbetalning
– Snabb och enkel ansökan
– Du får besked direkt

– Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader
Delbetala körkort räntefritt, Startpaket trafikskola Stockholm Sollentuna